logolabel

Diëtistenpraktijk/coaching

Het Gouden Windei

Evenals vorig jaar organiseert Foodwatch ook dit jaar weer de verkiezing van het Gouden Windei. Consumenten kunnen stemmen welk product ze het meest misleidend vinden. De producent van het product met de meeste stemmen krijgt van Foodwatch het Gouden Windei uitgereikt.

Dit jaar zijn genomineerd: Peijnenburg Complete Start Vezels, Hero Fruit & Co Multifruit, Slankie Smeerkaas Magere Ham, Zonnatura avondmelange oplosthee en Becel Pro-activ.

Ik ben er nog niet uit op wie ik ga stemmen, eigenlijk wil ik op alle producten stemmen. Dus ik ga nog even een paar dagen dubben wie mijn stem verdient.  

Ook stemmen? Dat kan tot en met 11 juni op Foodwatch.nl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.