logolabel

Diëtistenpraktijk/coaching

Het einde van een tijdperk

Alweer bijna 7 jaar geleden beklonken Anna en ik onze samenwerking met een handdruk in de sneeuw (weet u het nog, die berg sneeuw in maart 2005?). Zullen we samen een voedingsadviesbureau beginnen? Ja, laten we dat doen! En de afgelopen zeven jaar hebben we met veel plezier samen gewerkt om onze praktijk op te bouwen.

Eind vorig jaar werd ons “huwelijk”, want ja, het voelt wel een beetje als een huwelijk, ruw opgeschud toen Anna een geweldig werk-aanbod kreeg. Jee, een leven buiten Good Food Advice, zou dat bestaan… En ja, dat bestaat voor Anna. Ons “huwelijk” wordt binnenkort ontbonden. Gelukkig wordt het geen vechtscheiding, ons kind blijft bij mij in warme liefdevolle handen.

De afgelopen weken was het stil vanuit Good Food Advice. We moesten nadenken over hoe ons afscheid vorm zou krijgen, er waren en zijn allerlei dingen te regelen. Inspiratie om te bloggen bleef een beetje uit, maar dat komt snel weer terug.

Het is nu februari, de sneeuw verdwijnt. De samenwerking tussen Anna en mij zal bijna op de dag af 7 jaar na de start eindigen.

Het blijft misschien de komende weken nog altijd wat stiller dan u gewend was, want wij nemen afscheid. Afscheid van een tijdperk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.