logolabel

Diëtistenpraktijk/coaching

Walk in the park

Wat? Een wandeling van ongeveer een uur door het Vondelpark. Tijdens deze wandeling kunnen alle deelnemers vragen stellen over voeding, beweging en verantwoord gewichtsverlies aan Natascha en/of Anna. Maar dat hoeft natuurlijk niet; Als je geen vragen hebt, loop je gewoon lekker mee in de groep.

Waar? in het Vondelpark (verzamelen bij uitgang Stadhouderskade)

Wanneer? Iedere zondag om 12.00 uur

Wie? Iedereen natuurlijk! De wandeling is geschikt voor jong en oud en voor iedereen die gewicht wil verliezen of op gewicht wil blijven. Een slechte conditie is geen reden om niet mee te doen. Ook de hond mag mee, mits deze fatsoenlijk en aangelijnd mee kan lopen.

Waarom? Wandelen is bewegen, en bewegen is goed voor de gezondheid. Bovendien is wandelen tijdens de walk in the Park is een vorm van beweging die geen speciale outfit vereist, al zijn prettig zittende schoenen natuurlijk wel een aanrader. Ook raak je er niet snel oververhit van, waardoor je erna niet meteen onder de douche hoeft te springen. Dit heeft als voordeel dat je na de walk gelijk door kunt gaan naar al je andere afspraken. Misschien een lunch met vrienden, of lekker winkelen. Naar huis om op de bank te ploffen kan natuurlijk ook een aantrekkelijke optie zijn.

Waarheen? Nergens heen. Ons startpunt is tevens ons eindpunt. Handig dus, als je op de fiets komt.

Wat kost dat? Niets als je bij ons voedingsbegeleiding volgt. Anders kost het €4,00. Dit kun je per keer contant betalen. Honden gratis.

Hoe? Aanmelden doe je per keer dat je mee wilt lopen, per mail naar info@goodfoodadvice.nl, per telefoon of sms op 0651178763.

Comments are closed.