logolabel

Diëtistenpraktijk/coaching

Online behandeling

Persoonlijk online voedingsadvies

Een eenmalig voedingsadvies op basis van een 4-daags eetdagboek.

Je houdt 3 weekdagen en 1 weekenddag je voeding bij, en afhankelijk van de reden waarom je advies wilt, ook je beweegpatroon. Daarnaast vul je een vragenlijst in zodat wij voldoende informatie kunnen achterhalen om je goed te adviseren. Op basis hiervan ontvang je van ons je persoonlijke voedingsadvies.

Kosten: € 60,=

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina

 

Online individuele begeleiding bij gewichtsverlies

Je wilt graag afvallen maar vindt de stap naar behandeling door een diëtist te groot? Je wilt wel graag goede begeleiding, want je wilt op een gezonde manier afvallen. Je zoekt geen quick fix, maar je wilt je eigen voedings- en bewegingsgedrag onder de loep leggen met begeleiding van mensen die weten waar ze over praten.

Dan is ons online begeleidingsprogramma iets voor jou. In ons programma van tien weken krijg je naast een beoordeling van je voedings- en bewegingspatroon diverse opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in jouw valkuilen en hoe je voorkomt dat je erin valt.

Hoe werkt het?
Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder. Je ontvangt van ons een eet- en beweegdagboek en een factuur. Gedurende 3 weekdagen en 1 weekenddag houd je je voeding en beweging bij. Daarnaast ontvang je een vragenlijst die je tegelijk met het dagboek terugstuurt. Wij beoordelen jouw dagboek en sturen een persoonlijk advies. Dat is de start.

In de weken die volgen ontvang je van ons diverse opdrachten die je uit moet werken. Deze opdrachten sluiten aan op jouw individuele situatie en zijn dus voor iedereen anders.

Kosten
De kosten van het programma bedragen € 175,=

Aanmeldformulier

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Adres

Woonplaats

Geboortedatum

Telefoonnummer

Korte toelichting waarom je advies wilt

Wil je een eenmalig advies of een behandeling van 10 weken?

Comments are closed.