logolabel

Diëtistenpraktijk/coaching

Grip op koolhydraten

Good Food Advice biedt vanaf nu begeleiding bij het programma Grip op koolhydraten. Een programma om gewicht te verliezen. Dit kan zowel op een van de praktijklocaties in Amsterdam als online.

Online opstartpakket

Je wil gaan starten met Grip op Koolhydraten, of je bent al gestart, maar je vindt het moeilijk om exact je draai erin te vinden. Dan is het 6 weeks online opstartpakket jouw pakket. Gedurende 6 weken deel je met mij jouw dagmenu’s en de problemen waar je tegen aan loopt en natuurlijk al je vragen. Van mij krijg je feedback op je menu’s, advies over hoe het beter kan en hulp bij alle problemen waar je tegenaan loopt.

Als je al langer GOK-t maar even een boost nodig hebt is dit pakket ook geschikt voor jou.

Kosten: 97,50 voor het gehele pakket (het boek heb je zelf al aangeschaft).

Face to face begeleiding

Je woont (min of meer) in de buurt en zoekt begeleiding bij het volgen van het Grip op Koolhydratenprogramma, begeleiding van iemand die je ziet, bij wie je gewogen wordt en die jou adviseert omtrent het volgen van het programma.

Hoe lang de begeleiding duurt is afhankelijk van jouw behoefte en jouw progressie.

Op verwijzing van de huisarts wordt mijn behandeling vergoed door alle zorgverzekeraars (uit het basispakket, eigen risico) gedurende 3 behandeluren. Dat is een intake en 3,5 vervolgconsulten.

 

Neem contact op via info@goodfoodadvice.nl of 0651178763.

Comments are closed.